3D Lego калъф за iPhone 5/5S в два цвята

В наличност
100% Силиконов калъф за iPhone 5 и iPhone 5S Уникален Lego дизайн с възможност да се пренареждат Lego кубчетата. Сигурна защита за Вашия телефон. Не ограничава функциите или обхвата на телефона. Наличен в Зелен и Розов цвят. Доставка: 2.99 лв            В наши дни толкова много обичаме нашите телефони, че вече ги смятаме за най-красивият си аксесоар. Точно както ни до..
Артикулен №: IP011

Размер

* Цвят:

29.00 лв 9.90 лв

   

ПОЛЕЗНО

РАЗМЕРИ

ДОСТАВКА

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

ТОП ЦЕНА
 

  • 100% Силиконов калъф за iPhone 5 и iPhone 5S
  • Уникален Lego дизайн с възможност да се пренареждат Lego кубчетата.
  • Сигурна защита за Вашия телефон.
  • Не ограничава функциите или обхвата на телефона.
  • Наличен в Зелен и Розов цвят.
  • Доставка: 2.99 лв

 

 

 

 

   В наши дни толкова много обичаме нашите телефони, че вече ги смятаме за най-красивият си аксесоар. Точно както ни доставя удоволствие да избираме дрехите или прическата си, така искаме и нашият любим телефон да изглежда добре и да е в подходящите цветове. Естествено, няма начин да си купим 5 различни телефона, по един за всеки цвят дрехи, който носим, или поне по-голямата част от нас. Какво е решението – калъф за мобилен телефон. С калъфите ние можем да персонализираме начинът, по който нашият телефон изглежда всеки ден. Облечена сте в розово – защо не розов калъф, зелено – няма проблеми, става за секунди.  3D Lego калъф за iPhone 5 в два цвята, който предлагаме тук на вашето внимание, може да ви помогне да изглеждате различни. Уникалният му лего дизайн дава възможност да пренареждате кубчетата, като всеки ден сте различни. Калъфът е произведен от висококачествен силикон – материал, който го обгръща като втора кожа и го защитава от всички външни влияния – прах, случайни удари, стотинките или ключовете в джоба ви, които могат да го надраскат. Той не ограничава функциите на телефона ви по никакъв начин и не се налага да бъде свалян, ако поискате да направите снимка или да слушате музика. Всички входове и изходи на телефона за оставени открити, тъй като калъфът е произведен специално за iPhone 5. Можете да закупите калъфът в два различни цвята – зелен и розов.

   Розовият вариант е украсен със синьо и черно блокче, които могат да се местят, а зеленият с бяло и жълто. А защо не закупите и двете разцветки? Така ще можете да направите телефона си актуален и интересен, като сменяте цветовете на блокчетата всеки ден. Забавлението и защитата на вашият телефон с 3D Lego калъф за iPhone 5 в два цвята са гарантирани. Привлечете погледите към себе си с интересен калъф с иновативен дизайн, който е съобразен със стила на вашите дрехи!

Clockspeed
No. of Cores 2

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: