Armani Collezioni

Armani Collezioni е висококласна линия, създадена от световноизвестния италиански дизайнер Джорджо Армани. Линията Armani Collezioni е по-скъпа от популярните линии на дизайнера Armani Exchange, Armani Jeans и Emporio Armani, но е по-евтина от колекцията на Армани ready-to-wear (готова за носене), която често е наричана с името „черния етикет на Армани“ и линията от висшата мода Armani Privé.

Модната линия Armani Collezioni  на италианския дизайнер Джорджо Армани е ориентирана към по-възрастните клиенти, които не се впечатляват от „модерния“ дизайн на дрехите. Тя е специално създадена за онези, които обичат модата и държат да акцентират върху високото качество и класическите елементи в облеклото си. Armani Collezioni заема гордо мястото на линията Giorgio Armani Le Collezioni line и се радва на много верни  почитатели от цял свят. Линията Armani Collezioni се носи от мъже и жени на различни възрасти, с различен статус и с различно материално положение. Свързващото звено при всички почитатели на колекцията , обаче, несъмнено е изисканият стил и добрият вкус към модните дрехи и аксесоари.

Модната колекция Armani Collezioni се продава в бутици и във висококласни магазини за дрехи по цял свят, като едни от най-известните сред тях са Harrods, Harvey Nichols, David Jones, Nordstrom и Neiman Marcus.

Колекцията красиви дрехи принадлежи на голямото модно семейство Armani Fashion Group, а конкретната модна линия  Armani Collezioni залага на шикозния женствен образ и подчертава елегантността на истинските дами. Колекцията ready-to-wear, която е готова за носене и присъства в арсенала на големите магазини за облекло, включва ръчно изплетени дамски пуловери и тънки прилепнали и елегантни женски костюми.

Звездите, които се обличат с дрехи на известния италиански дизайнер Джорджо Армани, са предимно в света на киното. Едни от верните почитатели на Армани са актрисата Джулия Робъртс и актьорите Том Круз и Леонардо ди Каприо.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *