Dolce & Gabbana

Линията D&G е една от двете основни модни линии на италианската дизайнерска компания Dolce & Gabbana. Основатели на модната къща са талантливото дуо, добре познато в цял свят, а именно – Доменико Долче и Стефано Габана. Италианската модна компания Dolce & Gabbana е създадена през 1985 година и до днес произвежда стилни луксозни облекла, бельо, чанти, обувки, слънчеви очила, парфюми и часовници. Почитателите на модата, които се доверяват на модната компания са милиони. Много мъже и жени по цял свят  разчитат на оригиналните дрехи на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана и с гордост и грация носят висококачествените им облекла.

За разлика от другата основна линия на модната къща, която носи името на компанията – Dolce&Gabbana и включва много елегантни и скъпи дрехи и аксесоари, линията D&G включва висококачествени дрехи на по-достъпни цени. Така и онези с по-скромни финансови възможности могат да се зарадват с оригинални дизайнерски дрехи и гордо да демонстрират изтънчен вкус и първокласен стил. Дизайнерите от модната къща Dolce & Gabbana се радват на голям успех сред звездите и едни от най-известните почитатели на марката и линията D&G са Моника Белучи, Ейми Уайнхаус, Джос Стоун и Нели Фуртадо. D&G представлява по-ежедневна модна линия, която включва широк асортимент от спортни и спортно-елегантни дрехи за малки и големи. Дрехите и аксесоарите от линията D&G са удобни, красиви и практични. Те са в живи и свежи цветове, вдъхновени от небрежния стил, някои от тях са с животински принтове и щампи, други са в класически изчистени линии и цветове. Италианската дизайнерска къща Dolce & Gabbanа, освен дрехи и аксесоари, представя голямо разнообразие от слънчеви и диоптрични очила, обувки и  парфюми.

В България можете да намерите дрехи от линията  D&G на италианската дизайнерска компания в големите луксозни магазини в по-големите градове, както и на сайта на онлайн магазина The Fashion Flight (www.thefashionflight.com).

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *