Patrizia Pepe

Марката Patrizia Pepe  е създадена във Флоренция през не  толкова далечната 1993 година. Нейните основатели са Патриция Бамби и Клаудио Ореа. Успехът на изработеното облекло се дължи на креативния дух и вдъхновение на Патриция и успешното бизнес ръководство на Клаудио. Марката може да се похвали със собствена фабрика за производство на текстил. Чрез собственоръчно изработените платове, Patrizia Pepe ликвидира всеки възможен риск от занижено качество. От самото начало, марката се нарежда сред най – добрите световни модни гиганти. Това, което донася слава на бранда са женските колекции маркови дрехи, обувки и аксесоари.

През 2005 година, Patrizia Pepe  показва на модния пазар първата си колекция за мъже. Тя е предназначена за сезон пролет – лято.

През 2007 година, дизайнерите изработват дрехи предназначени за малките момиченца. Творческият дух продължава да се развива и през следващите години, когато марката предлага колекция за есенно – зимния сезон на 2008 – 2009 година. Очевидно, дизайнерите се стремят да обхванат всички модни предпочитания. Почитателите на бранда са изненадани с колекции „домашно облекло“ и бански. Днес, популярността на  Patrizia Pepe  се дължи на оригиналния дизайн на марковите дрехи, тяхната качествена изработка и добра реклама. Компанията се развива успешно на международния пазар. Към настоящия момент,   Patrizia Pepe  може да се похвали със свои магазини в страни като Франция, Германия, Бенелюкс, Англия, Русия, Китай и Япония. Скоро открити магазини са тези в Гърция, Турция, Испания, Полша, Мароко иУкрайна. Ако искате да се сдобиете с дрехи от тази марка не е необходимо да напускате пределите на страната

Можете да откриете богат асортимент от облекло в магазин The Fashion Flight. Предлаганите модели са в свежи цветове. Качеството е гарантирано. Колекциите на Patrizia Pepe са изработени в стила на минимализма. За сметка на това е обърнато внимание на детайлите. Марковите дрехи на бранда са практични и елегантни. Те са подходящо облекло за всеки случай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *