iPhone 5/5S Bumper в 10 различни цвята

В наличност
Висококачествен Bumper за iPhone 5/5S Състав : 100% Полипропилен Наличен в 10 различни цвята 100% Съвместимост Не скрива блясъка на Вашия iPhone 5/5S Доставка: 2.99 лв            Едно прекрасно предложение за всички, които не искат да скриват телефона си в калъф, но все пак искат да се погрижат за неговата безопасност. Свикнали сме да носим нашите телефони навсякъде с..
Артикулен №: IP010

Размер

* Цвят:

5.90 лв 5.90 лв

   

ПОЛЕЗНО

РАЗМЕРИ

ДОСТАВКА

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

ТОП ЦЕНА
 

  • Висококачествен Bumper за iPhone 5/5S
  • Състав : 100% Полипропилен
  • Наличен в 10 различни цвята
  • 100% Съвместимост
  • Не скрива блясъка на Вашия iPhone 5/5S
  • Доставка: 2.99 лв

 

 

 

 

   Едно прекрасно предложение за всички, които не искат да скриват телефона си в калъф, но все пак искат да се погрижат за неговата безопасност. Свикнали сме да носим нашите телефони навсякъде с нас, нали за това са мобилни телефони. Но в последно време функцията им много се промени – за разлика от времето, в което те бяха малки неща, които приличат на телефонна слушалка, с  едноредов дисплей, сега те са произведения на дизайнерското и технологичното изкуство. Всички функции, които имат, ни карат да се чувстваме зависими от тях. С тях правим снимки, на тях слушаме музика. Те ни помагат да се свързваме с приятелите ни и ни дават достъп до Интернет, където и да сме. Дори ако не знаем къде сме точно, и търсим най-лесният начин да достигнем до определено място, iPhone 5 е най-добрата ни опция. Поради тези, а и много други причини, ние се чувстваме горди с нашият телефон и искаме да го запазим като нов за по-дълго време. За защита на нашите мобилни телефони са създадени най-различни калъфи, кейсове и други предпазващи средства.

   В зависимост от предпочитанията на всеки, можем да изберем кожен калъф, калъф само за задната част на телефона си или пък друг, който има весел дизайн и пасва добре на настроението. А за всички нас, които не обичат да скриват красотата и блясъка на своето технологично бижу, е създаден iPhone 5 Bumper. Той е произведен от висококачествен полипропилен и е напълно съвместим с вашият телефон. Предпазва само там, където е необходимо – страничната част на телефона, където най-често го удряме. Натуралната му красота остава на показ. Можем да го използваме и като аксесоар за нашето облекло – предлага се в 10 различни цвята – жълт, син, светлосин, червен, черен, лилав, бял, розов, оранжев и зелен – всеки може да остане доволен от iPhone 5 Bumper!

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: