Как да поръчам?

 

Ние от www.thefashionflight.com сме се опитали да опростим максимално процеса на поръчката.

Всичко става в една стъпка.

·       След като сте се избрали даден продукт, натиснете бутона „постави в пазарската чанта“.

·       След натискане на пазарската чанта на Вашия екран излиза електронен формуляр. В него първо са описани продуктите, които Вие вече сте избрали, техния цвят и количество. Автоматично се изчислява и цялата сума на поръчката, включително и разходите по доставка.

·       Вие лесно можете да добавяте или вадите продукти от Вашата пазарска чанта с бутоните „изтрий“ и  „продължи пазаруването“.

·       Следва Вие да попълните точните Ви лични данни, адрес, телефонен номер, както и избраният от Вас начин на плащане и доставка.* А ние ще сте погрижим, Вие да получите избраните продукти най-късно в тридневен срок, считано от датата на потвърждаване на поръчката. При неточна или непълна информация, поръчката не може да бъде обработена.

·       Най-отдолу на електронния формуляр излиза поле, в което при наличието на промоционален код, Вие може да го въведете.

*  за да можем да обработим поръчката Ви е необходимо да въведете точен и пълен адрес за доставка, както и  актуален телефонен номер, на който ние можем да се свържем с Вас и да потвърдим направената поръчка.

Поръчки, направени след 15:00 часа, ще бъдат обработвани на следващия ден.