USB Калъф за iPhone 4/4s с 4GB флаш карта

В наличност
Уникален USB калъф за iPhone 4/4s Марка : EGO 100% Твърди Поликарбонати Революционна протекция за Вашия телефон с бонус - флаш карта:) В комплект с 4GB USB стик, винаги с Вас !!! Наличен в два цвята. Уникален дизайн. Високо качество. 100% Съвместимост с iPhone 4/4s Доставка: 2.99 лв          Прекрасен калъф с иновативни функции, предложен от световноизвестната и ..
Артикулен №: IP005

Размер

Цвят:

34.90 лв 19.90 лв

   

ПОЛЕЗНО

РАЗМЕРИ

ДОСТАВКА

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

ТОП ЦЕНА
 

  • Уникален USB калъф за iPhone 4/4s
  • Марка : EGO
  • 100% Твърди Поликарбонати
  • Революционна протекция за Вашия телефон с бонус - флаш карта:)
  • В комплект с 4GB USB стик, винаги с Вас !!!
  • Наличен в два цвята.
  • Уникален дизайн.
  • Високо качество.
  • 100% Съвместимост с iPhone 4/4s
  • Доставка: 2.99 лв

 

 

 

   Прекрасен калъф с иновативни функции, предложен от световноизвестната и награждавана фирма EGO. От 2010 насам фирмата се утвърждава като най-добрата опция за хора, които обичат „умните“ решения за съчетаване на функции, спестяване на пространство и други. В нашият XXI век няма човек, който да няма смартфон, или да не планира да си купи скоро. Свикнали сме с тези, побиращи се я джоба ни машинки, и разчитаме ужасно много на тях. Тях питаме за посоката или адреса, когато не знаем къде се намираме. Те са първото място на което проверяваме за информация. Без тези съчетания на мобилен телефон и компютър ние се чувстваме не на мястото си. И точно защото ги обичаме толкова много, ное се стараем да ги запазим нови и непокътнати. При наличието на толкова много видове калъфи, е грехота на да не използваме поне един от тях. Независимо дали обичаме големи класически калъфи, или модерните напоследък предпазващи аксесоари само за задната част на телефона, със сигурност се възползваме от предложенията и иновациите, които те ни предлагат. Калъфът, който предлагаме на вашето внимание, е хит в иновативно отношение. Произведен е от твърди поликарбонати, което гарантира здравина и максимална защита. В него има вграден флаш стик 4 GB, за да ви достави допълнително удобство. Уникалният му дизайн съвпада перфектно с iPhone 4/4s и помага телефона да не се пързаля в ръката или по други повърхности. Млечно розовият цвят привлича вниманието към вашият телефон, а флаш картата е в синьо.

   Прекрасна придобивка, с която ще се чувствате модерни и вашият телефон ще е защитен. Независимо дали сте свикнали да носите телефона си в джоба или в дамската чанта, USB Калъф за iPhone 4/4s с 4GB флаш карта е подходящ за вас. Калъфът има оставени отвори навсякъде, където е нужно, така че няма нужда да бъде свалян от телефона, след като веднъж е поставен.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: