За нас

Ние направихме сайта www.thefashionflight.com с идеята да разширим възможността за избор на качествени маркови дрехи в България.

Идеята на нашия онлайн-магазин е да предостави на своите потребители възможността за един своеобразен „полет“ в модните столици на Европа – Милано, Берлин и Париж, като специално подбере за своите клиенти най-актуалните марки и модели. Ние следим тенденциите в тези градове отблизо и се стремим да ги пренесем възможно най-бързо до вашия дом.

В момента водим преговори с различни марки и се надяваме постепенно да обогатим каталога си с актуалните световноизвестни лейбъли. Както може да се предположи, е трудно да се преговаря с големите имена на модната сцена, когато става въпрос за малък пазар като този в България. Ние обаче сме максимално мотивирани и няма да се откажем, докато не постигнем целите си. 
Българките са едни от най-красивите жени и модата играе важна роля в живота им. Затова те заслужават да имат възможността да пазаруват на световно ниво.
Създадохме сайта с много старание, като идеята ни е да предоставим на българския потребител специално подбрани модели и дрехи. Бройките са ограничени, което гарантира уникалност във вашата визия. Всички предложения на нашия сайт са директен внос от Италия, Германия и Франция. Качеството е гарантирано.

Полагаме много усилия в търсенето на нашите продукти и се надяваме да успеем да удовлетворим желанията на българските fashion-икони.

Приятно пазаруване!!!


Виж The Fashion Flight - Маркови дрехи на по-голяма карта.